Primăria Focșani se modernizează smart, montând sisteme de iluminat led cu telemanagement

În total este vorba despre 687 lămpi led noi pe 31 de străzi din Municipiul Focșani și alți 665 de stâlpi cu lămpi led în cartierul Bahne și Parcul Bălcescu.
307 lămpi led au fost montate prin cadrul proiectului „Modernizarea sistemului de iluminat stradal în Municipiul Focșani” finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul „Programului privind sprijinirea eficienţei energetice şi a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public” finanțat de AFM.
Aceste lămpi sunt legate și la un sistem de telemanagement al iluminatului public și au fost montate pe B-dul Gării, Str. Ana Ipătescu, Str. Mare a Unirii, Str. Republicii, B-dul Brăilei, Str. Maior Gh. Pastia, Str. Aurora.
Alte 380 de lămpi led se montează în Focșani și în Cartierul Mândrești, în cadrul contractului de mentenanță a sistemului de iluminat public delegat către Urbioled SRL.
Aceste lămpi cu telemanagement sunt montate pe Str. Cezar Bolliac, Str. Democrației, Str. Bradului, Str. Pinului, Str. Ulmului, Str. Bălții, Str. Berzei, Str. Cărpiniș, Str. Dâmbovița, Str. Dumbrava, Str. Făget, Str. Eternității, Str. Islaz, Str. Izvor, Str. Lăcrămioarei, Str. Liliacului, Str. Luceafărului, Str. Luminiței, Str. Mieilor, Str. Nuferilor, Str. Sălcioarei, Str. Toporași, Str. Trandafirilor.

Totodată, în cartierul Bahne, unde Primăria Municipiului Focșani implementează proiectul european „Reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane în zona Bahne” s-au montat 459 stâpli de iluminat public cu led și sistem de telemanagement, iar în Parcul Bălcescu s-au montat 207 stâlpi de iluminat noi.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source