Împreună cu voluntarii – copii, tineri și mai puțin tineri -, primarul Aurelia Fedorca și viceprimarul Constantin Fanea au participat azi la o acțiune de împădurire în zona Trestii de la Luna Șes, conștienți fiind că trebuie să ne concentrăm atenția și pe protejarea naturii și pe dezvoltarea zonelor împădurite.

Participanții au profitat de vremea bună și de aerul curat și au reușit să planteze toți cei circa 1500 de puieți de arbori din speciile larice, molid și paltin, în cadrul unei acțiuni pe care Primăria Negrești-Oaș a organizat-o împreună cu Ocolul Silvic Negrești-Oaș.Prin acțiunea de azi, organizată în cadrul Lunii Pădurii și dedicată Zilei Pământului, Primăria Negrești-Oaș continuă programul de împădurire care are drept scop creșterea suprafețelor împădurite din arealul orașului Negrești-Oaș. Plantarea unui copac poate părea un pas mic, însă la fel ca viața unui arbore efectele se resimt și vor fi pozitive de-a lungul a sute de ani.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru simțul civic de care dați dovadă tuturor celor care ați participat la această acțiune, demonstrând astfel că vă pasă de mediul în care trăim! 

Source