Peste 100 de animale au fost sterilizate gratuit la Comarnic, weekend-ul trecut!

Primăria orașului Comarnic, în parteneriat cu Asociația „Hope for Romanian Strays”, a organizat weekend-ul trecut o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân din localitate.

Inițial campania a fost programată pentru sâmbătă, 4 Noiembrie 2023, dar pentru că voluntarii de la asociația de protecție a animalelor au primit foarte multe solicitări, au decis să prelungească activitatea și duminică, astfel încât să poată fi sterilizate cât mai multe patrupede.

Efortul voluntarilor: medici veterinari, anesteziști și reprezentanți ai Asociației „Hope for Romanian Strays” (d-na Aniela Ghiță), a fost cel mai bine reflectat în rezultatul campaniei de două zile de la Comarnic, unde nu mai puțin de 104 de animale cu stăpân, câini și pisici, au fost aduse la Centrul Smurd din zona pieței și castrate gratuit.

A fost cea de-a treisprezecea acțiune de acest tip organizată în Comarnic de autroritățile locale împreună cu Asociația „Hope for Romanian Strays”, într-un efort continuu de a elimina fenomenul abandonului animalelor și de a reduce cât se poate de mult numărul exemplarelor fără stăpân din oraș.

 

Alina Bunghez

The post Peste 100 de animale au fost sterilizate gratuit la Comarnic, weekend-ul trecut! appeared first on Primaria Comarnic – Judetul Prahova.

Source