Salutare dragi odobesteni!

Sunt Adina Stanciu si urmarim impreuna cele mai importante stiri din orasul nostru, Odobesti. Multumim pentru aprecierile voastre de pana acum dar de data aceasta va cerem o mana de ajutor virtuala. Avem nevoie de 1000 de abonati pe canalul nostru de Youtube ca sa putem genera venituri, adica, bani pe care ne am dori sa ii folosim pentru educarea copiilor din Odobesti. Acestia vor fi Leii Culturii. Asadar, abonati va la canalul nostru si ne ajutati sa ajutam. Haideti ca am inceput cu dorinta noastra, dar sunt aici sa va prezint stirile.

Astazi vorbim despre scumpirea facturilor la gaz si curent. Primarul Daniel Nicolas ne a dat un interviu in care am discutat de anveloparea blocurilor. Discutam si despre infiintarea spatiului pentru vaccinarea copiilor in cadrul centrului de vaccinare din Odobesti. Suntem la inceput de an si trebuie sa vorbim si despre aprobarea bugetului la nivelul institutiilor, Daniel Nicolas ne spune cum stam cu banii. Sunt convinsa ca ati vazut prin Odobesti masini inscriptionate cu taxi. Vorbim astazi cu tanarul care a infiintat Hey Taxi. La finalul stirilor de astazi vorbim si despre sport cu rezultatele inregistrate zilele trecute de ACS Odobesti si aflam si cum stam cu vremea in perioada urmatoare. Haideti sa le luam pe rand.

1. Cu totii suntem ingrijorati de facturile care au explodat in ultima vreme. Chiar daca primaria Odobesti nu are atributii in acest sens, primarul Daniel Nicolas incearca sa gaseasca solutii pentru scaderea consumului implicit a facturilor. Am vorbit cu el despre anveloparea termica a blocurilor.

2. Zilele trecute am inregistrat la nivel national cele mai mari cifre in privinta infectarilor covid. Recomandarea specialistilor este sa-i vaccinam si pe cei mici. Centrul de vaccinare din Odobesti a pregatit un spatiu adecvat. Haideti sa vedem.

3. Suntem in perioada dezbaterii publice in ceea ce priveste bugetul local. Primaria Odobesti si a propus realizarea unor proiecte in valoare de peste 46 de milioane de euro . Daniel Nicolas ne-a vorbit despre banii orasului. Sa urmarim.

4. Hey Taxi !!!!!! Ati vazut deja masinile primei firme de taxi infiintata la Odobesti. Ce nu stiti este ca pretul pe kilometru este accesibil, iar baietii fac si comisioane. Infiintata de un tanar, heytaxi, va poate transporta la destinatie cu masini electrice.

5. ACS Odobesti a mai inregistrat un rezultat notabil. Adrian Constanda a obtinut locul 9 la competitia la competitia enduro cross snow ice, categoria moto, desfasurata in comuna baiut, din judetul Maramures, in perioada 22-23 ianuarie. Am reusit cu Adrian care ne a spus cum a fost la competitie.

6. Cand am realizat acest jurnal, temperaturile au fost foarte scazute astfel ca echipamentele noastre tehnice au avut de suferit in urma gerului si ne au intarziat in pregatirea stirilor. Insa, nu se pune iarna cu ambitia noastra. Meteorologii ANM au anunţat că, în perioada urmatoare, valorile termice vor fi usor mari ridicate, astfel, vom avea temperaturi cuprinse intre 8 si -2 grade Celsius. Se spune ca putin tremurat ne fortifica organismul si intram in primavara mai sanatosi si mai vioi. Nu uitati sa ne dati like, share si subscribe.

Materialul integral il puteti urmari si pe canalul nostru de Youtube. “Traiesti, iubesti si cresti in odobesti”, asta facem cu totii!

Source