Invităm antreprenorii să participe la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Unirii, Focșani

Începând de joi, 10 noiembrie și până pe 15 noiembrie, meșteșugarii și agenții economici sunt invitați să participe la Târgul de Crăciun din Piața Unirii, Focșani.
Persoanele care doresc să participe trebuie să se înscrie, fie ca persoane fizice (precum meșterii populari sau producătorii de alimente preparate în afara locației) sau ca persoane juridice (SRL, PFA, PFI, IF, II, ONG).
Informațiile cu privire la dosarele de înscriere se pot obține la sediul D.D.S.P., Str. Mărăsești, nr. 76, Focșani, Vrancea, respectiv la numerele de telefon 0237225617 și 0237225618, sau la adresă de e-mail [email protected].
După analizarea dosarelor, comunicarea rezultatelor se va realiza în perioada 22 – 25 noiembrie 2022, urmând ca montarea căsuțelor să se desfășoare între 2 și 5 decembrie 2022.
Fiecare agent economic are obligația de a asigura echipament adecvat sărbătorilor de iarnă, pentru personalul de servire și de a amenaja spațiul comercial cu tematica „Crăciun”, din veniturile proprii.
În zona Grădinii Publice și a Pieței Unirii se va amenaja Orășelul Copiilor, prin instalarea unui brad natural. Se vor organiza două secțiuni, una cu funcție de divertismente specifică perioadei iernii pentru copii și adulți (patinoar și parc de distracții), în perioada 6 decembrie 2022-6 februarie 2023. A doua secțiune are ca obiect amenajarea de spații comerciale, căsuțe, cu produse tradiționale, hand-made și produse specifice sărbătorilor de iarnă, în perioada 6 decembrie 2022-6 ianuarie 2023.
În spațiile comerciale din cadrul Târgului de Crăciun vor fi comercializate produse alimentare de tip fast-food preparate la standuri și food-truck-uri, produse alimentare ambalate manufacturate, băuturi calde – vin fiert, ciocolată caldă, ceai, cafea. Produsele nealimentare sunt cele realizate de meșteri populari, de artiști plastici, realizate handmade, produse naturiste de îngrijire personală, cu specific de Crăciun.
În vederea creării unei atmosfere specifice sărbătorilor de iarnă în spațiul de desfășurare a evenimentelor, se impune amenajarea corespunzătoare a acestui spațiu, respectând cerințele cu privire la criteriile de selecție și detaliile necesare desfășurării în cele mai bune condiții ale Târgului de Crăciun în Piața Unirii Focșani 2022.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source