Începe "August artistic" în Focșani, Oraș al Unirii

În perioada 5-7 august 2022, Primăria Municipiului Focșani ]n colaborare cu instituțiile de cultură din subordine, Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, Ateneul Popular și Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia”, oferă focșănenilor un prim weekend din seria evenimentelor culturale organizate sub egida „August artistic”.
Astfel că, vineri 5 august 2022, de la ora 19.00 vă așteptăm în Piața Unirii din Municipiul Focșani la o seară de muzică și divertisment deschisă de un recital al tinerilor talentați din orașul nostru: Carmen Teodora Cioară (voce) și Johann Eduard Groza (pian). De la ora 19.30, pe scena din Piața Uniri vor urca cei din Grupul „Vouă”, iar începând cu ora 21.00 inegalabila Monica Anghel va susține un recital de poveste.
Seara de sâmbătă, 6 august 2022 va fi dedicată muzicii tradiționale, toți focșănenii sunt invitați să se prindă în horă cu artiștii de la Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, de la ora 20.00. Îndrăgita interpretă Mioara Velicu va cânta în Piața Unirii de la ora 21.00.
În ultima zi din weekend, 7 august 2022, locuitorii Municipiului Focșani sunt invitați la un concert coral susținut de Corul „Pastorala” din cadrul Ateneului Popular „Maior Gh. Pastia”.
Toate cele trei seri de spectacol vor fi prezentate de Marilena Șerbănuț.

Source