Focșaniul va avea încă un dispensar

În urma demersurilor efectuate de Primarul Cristi Valentin Misăilă, obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare și dotări Dispensar – Str. Albinei nr.18 Focșani” a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului „Unități Sanitare”, aprobată prin Ordinul Ministrului Lucrărilor Publice și Administrației nr. 141/2021.
De asemenea, finanțarea obiectivului de investiții solicitat se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Compania Națională de Investiții (CNI).
Precizăm faptul că imobilul din Str. Albinei nr. 18 a funcționat anterior ca adăpost de noapte pentru oamenii străzii până în momentul în care s-a constatat că din punct de vedere economic și social era suficient să se mențină doar adăpostul de noapte „Bahne” din Str. Panduri nr. 11, întrucât acesta avea capacitatea să raspundă tuturor nevoilor persoanelor fără adăpost din Municipiul Focșani.
Viitoarea destinație a imobilului din Str. Albinei va aduce focșănenilor din zonă posibilitatea de a avea acces la un centru modern cu servicii medicale de înaltă calitate.
Pe această cale, Primarul Cristi Valentin Misăilă mulțumește Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru susținerea proiectelor Municipiului Focșani.

Biroul de presă

Source