Focșănenii sunt invitați să participe la Vinerea Verde

Primăria Municipiului Focșani invită cetățenii să participe într-un număr cât mai mare la Vinerea Verde în data de 16 septembrie 2022. Astfel, focșănenii vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul deșeurilor, la fel cum vor face și locuitorii din alte 64 de orașe din țara noastră.
În Focșani, campania se desfășoară în parcările magazinelor Kaufland situate pe Str. Brăilei nr. 102 si Str. Mărășești nr. 5, iar municipalitatea, prin Societatea de Transport Public Focșani, este partener în acest proiect național.
Focșănenii care vor depune minim 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) în aparatele automate de colectare Tomra, puse la dispoziție de Kaufland România, vor primi un cupon în baza căruia li se va elibera un bilet de autobuz pentru două călătorii în oraș.
Acțiunea din Focșani va avea loc vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 9:00-17:00, în magazinele Kaufland menționate.
Odată cu participarea la Vinerea Verde, Focșaniul se alătură altor mari orașe din lume, unde campanii similare s-au bucurat de un succes extraordinar, precum Roma (Italia), Istanbul (Turcia) sau Beijing (China).
Mulțumim partenerilor noștri pentru invitația de a participa în cadrul acestui proiect și îndemnăm TOȚI focșănenii să se alăture demersului nostru pentru un Focșani mai curat și verde!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source