Elevii și profesorii focșăneni cu rezultate la concursurile și olimpiadele naționale au fost premiați de Zilele Municipiului Focșani

Primarul Municipiului Focșani a premiat duminică, 3 iulie 2022, elevii și profesorii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline – faza națională și internațională, organizate în perioada iunie 2021 – iunie 2022, după ce Consiliul Local al Municipiului Focșani a aprobat suma de 45.050 lei pentru premierea elevilor și suma de 12.600 lei pentru premierea cadrelor didactice, care prin pregătirea elevilor au contribuit la obținerea de performanțe la olimpiadele și concursurile școlare.
Au fost premiați 176 elevi cu rezultate la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline – faza națională, după cum urmează:
Premiul I – 400 lei (olimpiadă școlară);
Premiul al II-lea – 350 lei (olimpiadă școlară);
Premiul al III-lea – 300 lei (olimpiadă școlară);
Mențiune, Mențiune Specială – 250 lei (olimpiadă școlară);

Premiul I – 300 lei (concursuri școlare);
Premiul al II-lea – 250 lei (concursuri școlare);
Premiul al III-lea – 200 lei (concursuri școlare);
Mențiune, Mențiune Specială – 150 lei (concursuri școlare).

Au fost premiate 83 cadre didactice cu un premiu în cuantum de 150 lei.”Este meritul elevilor, al profesorilor și al părinților pentru aceste rezultate! Au reușit să facă o echipă, iar noi cei din Consiliul Local și Primăria Focșani am decis și în acest an să premiem excelența! Sper că acest premiu să fie o amintire pe care toți elevii să o aibă în suflet. Felicitări tuturor!”, a transmis Cristi Valentin Misăilă, Primarul Municipiului Focșani la ceremonia de premiere, care a avut loc în Piața Unirii.

Source