Primăria Municipiului Timişoara va organiza în 30.06.2021, începând cu ora 14,00, o dezbatere publică pe marginea unei documentaţii de urbanism.

Având în vedere contextul actual generat de pandemia COVID-19, întâlnirea cu proiectantul şi cu reprezentanţii Primariei Timişoara se va desfăşura pe platforma online zoom, în cadrul căreia pot fi adresate întrebări cu privire la documentaţia în dezbatere.

Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurată prin platforma online, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected] – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Dezbaterea publică va fi organizată în urma solicitarii unui grup de cetăţeni, prin SCPA Martonosy&Asociaţii, solicitarea fiind înregistrată la Direcţia Generală de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara cu nr. UR2021-004891/14.05.2021.

Data şi ora întâlnirii s-a stabilit în urma discuţiilor cu un reprezentant al SCPA Martonosy&Asociaţii.

Va fi supus discuţiei următorul material:

Plan Urbanistic Zonal – ”Construire ansamblu de locuinte colective compus din corp C1 = corp la strada S+P+3E+Er (M) prevazut la etaje cu spatii de cazare/ locuire si parter cu servicii complementare si C2 = corp la interior S+P+2E+Er (M) cu locuinte independente si servicii complementare pentru cazare/ locuire”

Amplasament: Strada Mureş nr. 139/C, Timisoara

Beneficiar: SC JOHNNY SHOES;

Proiectant: BIA Constantin Ciocan

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Materialele pot fi vizualizate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica „Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice”.

ARHITECT ŞEF

GABRIEL ALMĂJAN

The post Dezbatere publică pe marginea unei documentaţii de urbanism first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source