De 1 Iunie, Bulevardul Unirii devine Bulevardul Copilăriei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pe data de 1 Iunie 2022, Primăria Municipiului Focșani organizează o serie de manifestări pentru cei mai mici dintre focșăneni.
Pentru buna desfășurare a activităților, Bulevardul Unirii va fi ÎNCHIS pe sectorul cuprins între intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare, între orele 8.00 și 24.00.
1 Iunie și vremea care se anunță a fi deosebit de frumoasă reprezintă pentru copiii noștri prilejul de a se bucura pe tot parcursul zilei de toate surprizele pregătite de municipalitate în Piața Unirii din Focșani împreună cu ceilalți colaboratori:
– demonstrații sportive și jocuri ale copilăriei – CSM 2007, Liceul cu Program Sportiv, Clubul Sportiv Școlar, Clubul Skdun Focșani (karate), Clubul Alexander’s Dance, Clubul Sportiv Unirea Focșani
– Expoziție de tehnică militară – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea
– Bursa ofertelor școlare – Inspectoratul Școlar Județean Vrancea
– Festivalul concurs de coregrafie populară pentru copii „Opincuța” – Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”
– Concert muzică ușoară susținut de tineri interpreți laureați ai festivalurilor din țară și străinătate
– Concert de excepție Câștigătoarea „Românii au talent 2021” Ana Maria Mărgean.
În paralel cu evenimentele din centrul orașului, de la ora 17.00, în Piațeta Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia” va avea loc un Concert spectacol „LiricMix „, urmat de Spectacolul de teatru „Flori, filme, fete, sau băieți” – autor Mimi Brănescu, scenaristul serialului de mare succes „Las Fierbinți”.
Tot pe data de 1 Iunie, se vor inaugura încă două noi locuri de joacă.
De la ora 11.30, la locul de joacă situat în Fundătura Avântului, copiii sunt așteptați pentru o sesiune de face painting, iar la locul de joacă din Str. Mare a Unirii „comenzile” de personaje create cu ajutorul face painting-ului vor fi primite cu începere de la ora 18.30.
Copii, luați-vă prietenii, colegii, frații, părinții și bunicii și veniți să petrecem împreună de Ziua Internațională a Copilului – Ediția 2022!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source