Creșterea siguranței pacienților

Consiliul local a dat undă verde proiectului „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice – modernizarea și extinderea infrastructurii de energie electrică și a IDSAI (Instalație de detectare, semnalizare și alarmare) în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara (SCMUT) – Clinicile Noi” de pe strada Gheorghe Dima nr. 5”. Ca urmare, va fi încheiat un Acord de parteneriat între Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Timișoara (în calitate de lider) și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara (în calitate de partener de proiect) și au fost aprobate Nota de fundamentare și  Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI).

Proiectul va fi depus pentru a obține finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Prin implementarea proiectului se vor obține următoarele rezultate:

– Creșterea numărului de compartimente care beneficiază de echipamente noi, prin achiziția și montajul sistemelor de detectare, semnalizare și alarmare incendii cu acoperire totală și de detectare semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației admisă de oxigen în atmosferă, instalații de fluide medicale, inclusiv realizarea schemei/proiectului de execuție si montaj.

– Creșterea numărului de compartimente care beneficiază de echipamente noi, prin achiziția și montajul instalațiilor electrice de curenți tari, inclusiv realizarea schemei/proiectului de execuție și montaj.

Valoarea totală a proiectului este de 10.623.452,43 lei inclusiv TVA.

Contribuția proprie în proiect a Municipiului Timișoara și a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara este în cuantum de zero lei, finanțarea nerambursabilă fiind în proporție de 100%.

Serviciul Comunicare

The post Creșterea siguranței pacienților first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source