Primăria Orașului Sovata vă aduce la cunoștință faptul că începând cu luna noiembrie 2023, derulează procesul de actualizare a strategiei de dezvoltare locală a Orașului Sovata, pentru a rezulta în final Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Sovata – perioada 2021-2030.

După realizarea si aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) cu orizont de implementare până în 2030, strategia de devoltare locală aprobată în prealabil a fost revizuită și actualizată pentru a integra investițiile și inițiativele identificate în planul de mobilitate urbană durabilă, totodată acest demers a implicat și actualizarea informațiilor legate de contextul urban, a datelor statistice si a analizelor relevante pentru definirea contextului urban si a provocărilor cu care acesta se confrunta.

Informarea, consultarea și implicarea activă a cetățenilor și a tuturor factorilor de interes local este o prioritate pentru autoritatea publică locală a Orașului Sovata și face parte din procesul de elaborare al strategiei. În acest context, Vă invităm să consultați proiectul de strategie supus dezbaterii publice atașat și să ne transmiteți observații, comentarii și propuneri privind acest document în perioada 22.05.2024-02.06.2024.

Așteptăm cu interes propunerile dvs. până cel târziu la data de 02.06.2024 :

a) ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected]

b) prin poștă sau curier rapid la adresa: Str. Principală nr. 155 , 545500 Sovata.

c) personal, la sediul primăriei: Str. Principală nr. 155 , 545500 Sovata.

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană

Articolul Consultare publică privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană A ORAȘULUI SOVATA – perioada 2021-2030 apare prima dată în Primăria Sovata.

Source