Chestionar deschis “Decidem Timișoara”

În data de 8 noiembrie 2021, municipiul Timișoara a lansat un proces participativ legat de oportunitatea dezvoltării unei zone de agrement cu caracter natural și impact în zona metropolitană de nord a Municipiului Timișoara.

Acest proces de consultare se derulează prin intermediul unui instrument de lucru – platforma online “Decidem Timișoara”. Decidem Timișoara are rolul de a facilita colectarea ideilor, colaborarea și comunicarea rezultatelor obținute. Etapele întregului proces pot fi identificate în cadrul acestei platforme. Acestea sunt:

  1. Lansarea consultării cu privire la oportunitatea proiectului;
  2. Consultare focus grup;
  3. Întâlnire focus grup;
  4. Consultarea publicului larg;
  5. Încheierea consultării.

 Procesul consultativ pentru “Zonă de agrement cu caracter natural și impact în zona metropolitană de nord a Municipiului Timișoara” a ajuns la faza a patra, respectiv consultarea  publicului larg prin intermediul unui chestionar supus în prealabil avizării de către un focus grup format din experți din diferite domenii.

Astfel, vă invităm să completați chestionarul în perioada 13.12.2021 – 09.01.2022 pe platforma online “Decidem Timișoara” la următorul link:

https://decidem.primariatm.ro/processes/regenerare-ZAM/f/11/

 

The post Chestionar deschis “Decidem Timisoara” first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source