Vine, vine…Moș Crăciun” – un proiect despre bunătate și dăruire,

 organizat anual la Comarnic

Săptămâna Crăciunului aduce bucurii pentru cei mai mici dintre comărniceni. Pentru a înfrumuseța perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria Comarnic organizează și la finalul lui 2021 proiectul „Vine, vine…Moș Crăciun”, prin care cutii cu daruri atent pregătite ajung luna aceasta la toți copii de școală și grădiniță din oraș. Pentru că da, activitatea a fost gândită să bucure copiii din toate categoriile de vârstă: de la preșcolari și până la liceeni. Cu toții primesc în dar cutii cu dulciuri, cărți și puzzle-uri, într-un efort de a stimula lectura în rândul generației tinere atât de captivate de tehnologia modernă.

Moș Crăciun  a început deja să colinde grădinițele și școlile din Comarnic, astfel încât în noaptea de Ajun să ajunga la timp și pe la casele noastre. Acesta le-a urat de bine elevilor și preșcolarilor, le-a mulțumit pentru sinceritatea cu care i-au scris scrisori și anul acesta și le-a înmânat cu drag cutiile pregătite de spiridușii de la Primăria Comarnic. Peste 1100 de cutii au ajuns astfel în școlile din Comarnic.

Iar veștile bune nu se opresc aici. Tot săptămâna aceasta au loc două campanii menite să înfrumusețeze sărbătorile de iarnă din localitatea noastră. Grație unui sponsor generos, alte 250 de pachete cu bunătăți au fost pregătite cu atenție și vor fi acordate pe 22 Decembrie 2021, în decorul festiv de la piața Comarnic, în fața bradului frumos împodobit și al Scenei Nașterii „Domnului Iisus”, celor mai micuți dintre comărniceni: copii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani, care nu sunt încă înscriși în sistemul de învățământ. Tot aici, în perioada 21-23 Decembrie 2021, între orele 13.00-17.00, este amplasat un stand destinat unei sesiuni foto profesioniste, de care se pot bucura, în regim gratuit, toți cetățenii orașului Comarnic.

Toate aceste mici gesturi realizate de autoritățile locale vin să aducă un strop de bucurie, lumină și bunătate comunității noastre, să îi fericească pe cei mici și să ne introducă pe noi toți în spiritul Crăciunului – cu tot ce înseamnă cu adevărat această sărbătoare creștină.

 

Primăria Comarnic vă  urează „Sărbători Fericite”,

cu bucurii, sănătate și oameni dragi alături!

La mulți ani!

 

 

 

 

Alina Bunghez

Source