Bucurii pentru cei  mici, de Ziua Copilului

 Deși au avut o zi bonus de vacanță pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, cei mai mici dintre comărniceni au fost plăcut surprinși de autoritățile locale.

Pentru a-i sărbători cum se cuvine pe cei mai mici dintre elevii și preșcolarii din oraș, la revenirea la școală aceștia au fost așteptați cu dulciuri, diplome și brelocuri simpatice, care le-au adus zâmbete mari pe chipuri. S-a marcat astfel, pe cât posibil, o zi importantă pentru toți copii.

De altfel, autoritățile locale aveau programate săptămâna trecută și mai multe surprize pentru ei: jocuri în aer liber  desfășurate pe parcursul a două zile. Cum însă vremea s-a dovedit a fi extrem de capricioasă în această perioadă,  jocurile au fost amânate până ce condițiile meteorologice vor permite desfășurarea lor. Cel mai probabil, copiii se vor bucura de astfel de activități distractive până la încheierea anului școlar, la finalul unui an greu, în care au fost privați de toate acțiunile social-culturale cu care erau obișnuiți în vremuri normale.

 

Alina Bunghez

 

Source