Dr. Cristian Nițescu este un medic primar în chirurgie plastică și reprezintă un nume de referință în domeniul chirurgiei estetice din București. Cu o vastă experiență și o pregătire medicală de înaltă calitate, dr. Nițescu practică tehnici avansate de abdominoplastie pentru a reda formă și contur abdomenului. Acesta se concentrează pe obținerea unor rezultate naturale și armonioase, punând accent pe siguranța și confortul pacienților săi.

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală eficientă pentru redefinirea abdomenului. Dr. Cristian Nițescu folosește tehnicile avansate de abdominoplastie pentru a obține rezultate superioare. Acesta se concentrează pe obținerea unui abdomen redefinit, în conformitate cu dorințele și nevoile fiecărui pacient.

Dr. Cristian Nițescu este recunoscut pentru abordarea sa atentă și precizia la detalii. Acesta lucrează în strânsă colaborare cu pacienții săi, pentru a le oferi o experiență personalizată în ceea ce privește procedurile de abdominoplastie. El ia în considerare anatomia individuală a pacientului, precum și dorințele și așteptările acestuia, pentru a obține rezultatele dorite.

Pacienții care apelează la dr. Cristian Nițescu pot avea încredere în abilitățile sale și în angajamentul lui de a obține rezultate naturale și estetice remarcabile. Pe lângă abordarea empatică și profesionalismul său, dr. Nițescu pune mereu accent pe siguranța și confortul pacienților, asigurându-se că aceștia sunt bine informați în ceea ce privește fiecare etapă a operației.

Totul despre Abdominoplastie, Procedura de Redefinire a Abdomenului

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală de corectare a ptozei abdominale, cunoscută și sub numele de "șorț abdominal". Intervenția redă formă și contur abdomenului, oferind pacienților o mai mare încredere în sine și o calitate superioară a vieții.

Există două tipuri principale de abdominoplastie: parțială și totală, fiecare având indicații specifice în funcție de excesul de piele și grăsime abdominală prezent la pacient.

Abdominoplastia parțială vs. Abdominoplastia totală

Abdominoplastia parțială este recomandată în cazul unui exces tegumento-adipos relativ mic și implică o incizie la nivelul zonei suprapubiene. Această procedură este potrivită pentru pacienții care doresc o corecție limitată a abdomenului, eliminând puținul exces de piele și grăsime.

În schimb, abdominoplastia totală se realizează atunci când există un exces tegumento-adipos semnificativ și implică o incizie similară la nivel suprapubian. Această procedură permite eliminarea excesului de piele și grăsime de pe întreaga zonă abdominală, redefinind abdomenul și conferind un aspect mai plat și mai strâns. De asemenea, în timpul abdominoplastiei totale se va realiza și o repoziționare a ombilicului într-o poziție fiziologică.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, în unele cazuri, abdominoplastia poate fi combinată cu o lipoaspirație pentru a elimina surplusul de grăsime și din zona flancurilor, pentru o siluetă mai armonioasă și tonifiată.

Corecția ptozei abdominale și eliminarea excesului de piele

Prin abdominoplastie se poate corecta ptoza abdominală, care rezultă din slăbirea și extinderea mușchilor abdominali, însoțită de exces de piele și grăsime localizate în această zonă. Odată cu procesul de înaintare în vârstă, sarcinile multiple sau fluctuațiile în greutate, pielea abdominală poate deveni flască, în pofida eforturilor depuse în sala de sport sau a respectării unui stil de viață sănătos. Prin realizarea abdominoplastiei, medicul estetician va elimina excesul de piele și grăsime, oferind pacientului un abdomen plat și tonifiat.

Tehnici Avansate de Abdominoplastie cu Dr. Cristian Nițescu

Dr. Cristian Nițescu este un medic primar în chirurgie plastică și are o experiență vastă în realizarea procedurilor avansate de abdominoplastie. El utilizează tehnici moderne și inovatoare pentru a obține rezultate de calitate superioară, punând accent pe personalizarea procedurii în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient. Cu abordarea sa atentă și precizia în detalii, dr. Nițescu are grijă să ofere pacienților săi un aspect armonios al abdomenului.

Pregătirea pentru Intervenția de Abdominoplastie

Înainte de intervenția de abdominoplastie, este necesară o consultație preoperatorie. Aceasta constă într-o evaluare competentă, în care medicul va discuta istoricul medical al pacientului, eventualele alergii și va oferi informații detaliate despre intervenție și pașii care trebuie urmați înainte de operație. De asemenea, medicul va oferi sfaturi privind perioada pre și postoperatorie pentru a asigura atât o intervenție, cât și o recuperare eficientă și sigură.

Procesul de Recuperare după Abdominoplastie

Perioada imediat postoperatorie reprezintă un moment crucial în procesul de recuperare după intervenția de abdominoplastie. Pentru a obține rezultatele dorite și pentru a asigura o recuperare eficientă, este esențial să se respecte cu strictețe indicațiile medicului.

FAQ

Care sunt avantajele unei abdominoplastii?

Abdominoplastia oferă multiple beneficii, cum ar fi eliminarea excesului de piele și grăsime abdominală, tonifierea și definirea mușchilor abdominali, conturarea corporală și obținerea unui aspect armonios al abdomenului. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea încrederii personale și a stimei de sine.

Ce rezultate pot obține după o abdominoplastie?

După o abdominoplastie, pacienții pot obține un abdomen mai plat, mai tonifiat și mai conturat. Rezultatele vor fi naturale și durabile, cu cicatrici minime care se estompează în timp. Este important să înțelegeți că rezultatele individuale pot varia, iar medicul vă poate oferi mai multe informații în cadrul consultației.

Cât de sigură este o intervenție de abdominoplastie?

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală care implică riscuri și complicații, ca orice altă intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, atunci când este efectuată de către un medic experimentat și calificat, cum este dr. Cristian Nițescu, riscul de complicații este scăzut. Se recomandă ca pacienții să aibă încredere în medicul lor, să respecte toate indicațiile pre și postoperatorii și să efectueze controale regulate de urmărire pentru a monitoriza progresul recuperării.

Cât durează o consultație preoperatorie și ce costuri implică?

O consultație preoperatorie cu dr. Cristian Nițescu la Royal Hospital din București durează în medie aproximativ 30-60 de minute, în funcție de complexitatea cazului și de discuțiile purtate. Costurile consultației vor fi stabilite de către clinica respectivă și vor include evaluarea medicală și consultanța specializată a medicului.

Cum pot obține rezultatele dorite după o abdominoplastie?

Pentru a obține rezultatele dorite după o abdominoplastie, este esențial să aveți așteptări realiste și să comunicați în mod deschis și sincer cu medicul dumneavoastră. Dr. Cristian Nițescu vă va ghida pe tot parcursul procesului, oferindu-vă sfaturi și recomandări pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Este important să respectați toate indicațiile medicului în privința pregătirii preoperatorii, să urmați toate recomandările privind perioada postoperatorie și să efectuați controale regulate pentru a vă asigura că procesul de vindecare decurge adecvat și rezultatele sunt conforme așteptărilor.

Date contact

Nume: Dr. Cristian Nițescu

Telefon: 0722 789 792

E-mail: [email protected]

Site: chirurg-plastician.ro

Adresă – Royal Hospital, Splaiul Unirii nr. 313A, Sector 3, București