Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, cetățenii din Municipiul Focșani au posibilitatea de a petrece timpul liber alături de cei dragi într-un cadru organizat, adecvat acestei perioade. În acest sens, în zona centrală a orașului au fost alocate spații pentru montarea mai multor capacități de divertisment.
Conform Hotărârii de Consiliu Local Nr 421/ 2023, s-a impus operatorului o serie de facilități, după cum urmează:
– Funcțiuni de divertisment pentru copii cu vârsta între 2-10 ani (trenuleț, carusel etc.) – Acces gratuit de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 -13.00 ;
– Roată mare pentru agrement – acces gratuit de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 -13.00 ;
– Patinoar – acces gratuit de luni până vineri cu și fără patine proprii în intervalul orar 9.00 -13.00 și acces gratuit permanent pentru cei cu patine proprii de luni până duminică în intervalul orar 9.00 – 22.00 .
Accesul gratuit se asigură pentru cetățenii Municipiului Focșani (minorii până la vârsta de 14 ani însoțiți de părinți, care fac dovada domiciliului/reședință cu CI/BI și copiii peste 14 ani și adulții care fac dovada domiciliului/reședință cu CI/BI), iar gratuitatea se acordă o singură dată pentru fiecare persoană care îndeplinește condițiile de mai sus!
Prețurile de închiriere și acces pentru cetățenii care nu sunt din Municipiul Focșani sau în afara orelor deja menționate în program sunt stabilite de operator!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source