Anunț pentru comercianți

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează în Parcul Rozelor din Timișoara, în perioada 16-17 septembrie 2022,  evenimentele Ruga Timișoarei si Festivalul Minorităților Etnice din Timișoara.

 În vederea derulării activităților comerciale din cadrul evenimentului, toți cei interesați pot depune la sediul Casei de Cultură din Timișoara( str. Miron Costin nr.2) sau online, pe adresa [email protected], până la data de 01.09.2022,  cererea de înscriere și următoarele documente: acte firmă (copii Certificat Unic de Înregistrare, certificat constatator), documentul de înregistrare emis de către Direcția Sanitar-Veterinară, cartea de identitate a reprezentantului firmei aplicante, carte de identitate și talon truck, precum și fotografii ale truck-ului, standului și ale produselor comercializate.

Activitățile comerciale se vor desfășura pe strada Alexandru Borza din Timișoara, zona de acces în Parcul Rozelor. Nu sunt solicitate produse nealimentare.

Produsele alimentare ce pot fi propuse spre comercializare în cadrul evenimentului sunt:  produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, clătite, plăcinte, porumb fiert, pop-corn, înghețată, langoși, gogoși, apă  și băuturi răcoritoare. Având în vedere natura evenimentelor ce vor avea loc, este de dorit ca oferta culinară să conțină și produse specifice bănățene sau din tradiția gastronomică a etniilor din Banat. 

 Specificăm faptul că au prioritate food trucks.

Formularul-tip de înscriere  se poate descărca de pe pagina de facebook Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

 Casa de Cultură a Municipiului

The post Anunț pentru comercianți first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source