Compania Județeană APA SERV S.A. anunță faptul că, pentru realizarea unor lucrări la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile în municipiul Roman, este pusă în situația neplăcută de a furniza apa cu presiune scăzută, urmată de oprirea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, miercuri, 12.05.2021, în intervalul orar 00.00-23.00.
Vor fi afectaţi utilizatorii din municipiul Roman.
Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 19.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă în toate zonele din municipiul Roman, se va realiza în data de 13.05.2021, începând cu orele 06.00.
Compania își scuze tuturor utilizatorilor afectați, oferind asigurări că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.
Pentru informații suplimentare, puteți apela Dispeceratul APA SERV, care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0233/233340 sau puteți accesa site-ul Companiei APA SERV S.A.

Source