1️⃣ COLECTARE DEȘEURI VOLUMINOASE

În perioada 4-8 decembrie, operatorul de salubritate de pe raza Comunei Miroslava, societatea Girexim Universal SA, va colecta deșeurile voluminoase de la populație. Prin deșeuri voluminoase se înțelege: piese de mobilier, saltele, covoare, uși, obiecte de mari dimensiuni de folosință îndelungată etc. Acestea vor fi colectate în ziua destinată ridicării deșeurilor menajere, separat de acestea. Populația care locuiește la bloc este rugată să depună deșeurile voluminoase în punctele de precolectare existente pentru deșeurile menajere reziduale, iar populația care locuiește la case să le depună în fața porții.

‼️ IMPORTANT!

Pentru ridicarea deșeurilor rezultate din edificarea construcțiilor trebuie încheiat un contract cu un operator acreditat.

2️⃣ COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE DIN DEȘEURI MENAJERE În aceeași perioadă vor fi colectate și deșeurile periculoase din deșeuri menajere (ambalaje de la produse de igienizare, ambalaje de la vopseluri pe bază de ulei spray-uri, cerneluri, adezivi/rășini/detergenți care conțin substanțe periculoase, anvelope etc.). Pentru colectarea deșeurilor periculoase din deșeuri menajere vă rugăm să sunați la 0745.201.446.

Source