Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării în gazda unei experiențe culturale de neuitat. Ediția din 2024 va avea loc pe 18-19 mai și este susținută de FLAG Delta Dunării, evidențiind angajamentul nostru în promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Spectacole și Artiști Deosebiți

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vei avea ocazia să te bucuri de spectacole ale unor formații deosebite din regiunea Delta Dunării.

  • Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică și cântece autentice, aducând o notă de rafinament și emoție la eveniment.
  • Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție, evidențiind bogăția culturală a Deltei Dunării.
  • Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.
  • Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va completa atmosfera cu ritmuri și dansuri pline de energie, captând esența și diversitatea culturală a Deltei.

Angajament Comunitar și Diversitate Culturală

Evenimentul își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, punând în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vei fi martor la spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Tradiții Pescărești și Ambianță Autentică

Numele „Serbările Scrumbiei” evocă direct legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, va adăuga farmecul autentic al acestui eveniment.

Impact Economic și Parteneriate Locale

Colaborarea strânsă cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă, menținând în același timp un accent pe siguranța participanților. Apreciem sprijinul pentru promovarea turismului local și stimularea economiei locale.

Informații Utile

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul Serbările Scrumbiei este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru alte detalii, te invităm să urmărești actualizările noastre pe rețelele de socializare.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Citeste si:

One thought on “Festivalul Serbările Scrumbiei – Ediția a III-a, 18-19 Mai 2024: O Experiență Culturală de Neuitat în Delta Dunării”

Comments are closed.